• De grote plus in plus-size mode | 42-66
 • Betaal met Bancontact
Altijd de beste acties |Meld u nu aan voor de nieuwsbrief >> *
Altijd de beste acties |Meld u nu aan voor de nieuwsbrief >> *

Algemene voorwaarden

Meyermode heeft mode van hoge kwaliteit die speciaal is ontworpen voor vrouwen met een maatje meer. Geen knellende of strak zittende kleding, maar mode die de sterke punten van uw figuur benadrukt en uw persoonlijkheid onderstreept! Onze modellen zullen u gegarandeerd bevallen: of uw voorkeur nu uitgaat naar een meer trendy, traditionele, of een tijdloos elegante stijl, u vindt alle stijlen in onze online shop voor grote maten. Onze collectie omvat onder meer truien, shirts, blouses, rokken, jurken, broeken, blazers en jassen. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze in lingerie, schoenen en (mode) accessoires.

1. Prijzen

De BTW is bij de vermelde prijzen inbegrepen

2. Leveren

Minimale bestelwaarde en kortingscodes

De minimale bestelwaarde bedraagt € 40,00 per bestelling.
Online kortingscodes kunnen uitsluitend online, dus via onze webshop, eenmalig ingewisseld worden. Per bestelling kan één kortingscode worden gebruikt. De korting vervalt als u artikelen terugstuurt waardoor het minimale bestelbedrag niet meer behaald wordt. De korting vervalt eveneens als u alle artikelen van de bestelling terugstuurt. Contante uitbetaling van de korting is niet mogelijk.

Verzendkosten

Per bestelling betaalt u slechts éénmaal de verzend- en verpakkingskosten van € 5,99 ongeacht het aantal bestelde artikelen of eventuele nazendingen.

Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht
Voor al onze bestellingen geldt dat u een bedenktijd heeft van 14 dagen. Gedurende deze termijn kunt u een bestelling altijd zonder opgave van redenen herroepen. Uiteraard is het ook mogelijk een artikel te ruilen. De herroepingstermijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat u het bestelde artikel heeft ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen gaat deze termijn in op de dag nadat u het laatste artikel heeft ontvangen.

U kunt uw bestelling ook herroepen door eerst gebruik te maken van het herroepingsformulier dat u ook in onze bestelbevestiging aantreft. U kunt dit formulier online sturen aan: Herroeping@meyer-mode.be. U kunt het formulier ook printen en per post sturen naar: Meyermode, Postbus 10220, 2600 Berchem.

Conform art VI.53 WER gelden er wettelijke uitzonderingen op het herroepingsrecht. Meyermode hanteert echter geen uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit houdt dus in dat het herroepingsrecht bij Meyermode zonder uitzondering op alle artikelen die u bij ons koopt van toepassing is.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag een artikel alleen uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om het artikel te kunnen beoordelen. Dit houdt in dat u een artikel mag gebruiken zoals u dat ook in een winkel zou doen. Als u een artikel meer gebruikt dan is toegestaan, behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk te stellen voor de waardevermindering die hiervan het gevolg is.

Uitoefening van het herroepingsrecht
Bij elke bestelling ontvangt u een afleverings- en een retourbon. U maakt gebruik van uw herroepingsrecht als u het/ de artikel(en) met de retourbon naar ons terugstuurt.

U kunt uw bestelling ook herroepen door eerst gebruik te maken van het herroepingsformulier dat u ook in onze bestelbevestiging aantreft. U kunt dit formulier online sturen aan: Herroeping@meyer-mode.be. U kunt het formulier ook printen en per post sturen naar: Meyermode, Postbus 10220, 2600 Berchem.

Als u artikelen terugstuurt, verzoeken wij u indien mogelijk de originele verpakking te gebruiken. De verzend- en verpakkingskosten blijven voor uw rekening. De kosten voor de retourzending nemen wij voor onze rekening. Als u de gehele bestelling retourneert, brengen wij u geen verzendkosten in rekening.
Indien u de herroepen bestelling al heeft betaald, dan storten wij uw betaling binnen 14 dagen na het verwerken van uw retourzending terug.

3. Bezorgen

De perfecte bezorging

Meyermode besteedt de grootste zorg aan de verpakking en verzending van uw bestelling. Bezorgen doen wij daarom met Bpost. Per bestelling betaalt u slechts éénmaal de verzend- en verpakkingskosten van € 5,99 ongeacht het aantal bestelde artikelen of eventuele nazendingen. Uw pakje is tevens verzekerd tegen beschadiging en verlies. U kunt er zeker van zijn dat de door u bestelde artikelen veilig en netjes verzorgd bij u thuis komen.

Levering op uw huisadres

Als u voor levering op uw huisadres heeft gekozen, wordt uw pakje door de bezorger bij u thuis afgeleverd. Bpost bezorgt vijf dagen per week bij u thuis.

Met een zendingsnummer kunt u uw bestelling volgen. Dit nummer ontvangt u per e-mail, zodra de bestelling aan u verstuurd is. Uw pakket wordt één keer aangeboden op het door u gekozen adres.

Bpost levert van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Als u niet thuis bent voor ontvangst, dan krijgt u een kaart in de brievenbus met daarop het adres van een Bpost-afhaalpunt waar u uw pakket kunt ophalen.

Via het zendingsnummer dat vermeld staat op de kaart in uw brievenbus, kunt u op de website www.bpost.be de zending traceren en zo het adres en de openingstijden van de Bpost- afhaalpunten vinden. U heeft 15 dagen de tijd om het pakket daar op te halen. Gelieve de kaart uit uw bus en een geldig identiteitsbewijs voor te leggen.

Levering bij een Bpost-afhaalpunt

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling bij een Bpost-afhaalpunt op te halen. Handig als u vaak niet thuis bent. U kiest zelf bij welk Bpost-afhaalpunt u uw bestelling af wilt halen. De ruime openingstijden van Bpost-afhaalpunten maken het mogelijk dat u op een tijd die u het beste schikt uw pakketje kunt afhalen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Zodra uw pakketje bij een Bpost-afhaalpunt binnen is, ontvangt u een bericht via e-mail, sms of telefoon. Als u uw pakketje nog niet heeft opgehaald, ontvangt u na 2 dagen een herinnering. Na 5 dagen ontvangt u nogmaals een herinnering. Als u na 15 dagen uw pakketje nog niet heeft opgehaald, wordt het teruggestuurd.

Uiteraard kunt u uw pakketje ook via een Bpost-afhaalpunt terugsturen. Op het retouretiket staat het dichtstbijzijnde Bpost-afhaalpunt vermeld. Daarnaast kunt u altijd even op www.bpost.bekijken voor een afleverpunt bij u in de buurt.

Leveringsvoorwaarden

Bestellen, bezorgen of betalen: Meyermode maakt het u graag gemakkelijk! Rustig thuis kijken en kiezen, de bestelbon invullen, even bellen of mailen en wij leveren uw bestelling zo spoedig mogelijk! De levertermijn staat in onze webshop bij elk artikel vermeld. Voordat u tot koop overgaat, vindt u bij de bestelgegevens eveneens de levertermijn per artikel terug. Wij streven er nadrukkelijk naar binnen de wettelijke levertermijn van 30 dagen te leveren, tenzij we anders met u zijn overeengekomen, Mochten wij door onvoorziene omstandigheden niet kunnen leveren binnen de overeengekomen termijn, dan heeft u het recht de koop zonder kosten ongedaan te maken.

U geniet van topkwaliteit

Natuurlijk stelt u prijs op een uitstekend product. Uw bestelling wordt daarom eerst volledig nagekeken door onze afdeling kwaliteitscontrole, voordat ze zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden. Bovendien krijgt u op al onze producten twee jaar garantie! Als u aanspraak wilt maken op de garantie kunt u dit doen door ons te informeren via ons contactformulier.

Garantie

Meyermode biedt twee garantie op alle artikelen en garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Indien u aanspraak wilt maken op garantie verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Preventie namaak

De ondernemer biedt te allen tijde enkel producten aan die zij aankoopt bij de originele fabrikanten en hun groothandelaars. Bij twijfel rond de echtheid van producten kan de consument meer informatie en tips vinden op de website https://www.eccbelgie.be/. Bij vermoeden van namaak kan de consument steeds een klacht indienen via het Meldpunt https://meldpunt.belgie.be/meldpunt

4. Betalen

Meyermode biedt u verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kunt met Bancontact, kredietkaart of via PayPal betalen. U kunt ook kiezen voor betaling via een overschrijvingskaart of voor betaling in twee termijnen. Meer informatie over de verschillende betaalwijzen vindt u onder Betaalmogelijkheden

Kopen via Bancontact

Als u kiest voor betalen via Bancontact wordt u tijdens het bestelproces doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaling voor u klaarstaat. U kunt dan op de gebruikelijke wijze online betalen.

Kopen via PayPal

PayPal is een veilige en gemakkelijke manier om online te betalen. Om gebruik te kunnen maken van PayPal opent u een gratis PayPalrekening. Hierna kunt u via uw computer, tablet of smartphone altijd en overal met alleen uw e-mailadres en wachtwoord veilig online betalen.

Kopen met kredietkaart

Meyermode biedt u de mogelijkheid om online gemakkelijk en veilig met kredietkaart te betalen. Bij facturatie zal uw kredietkaartrekening worden belast met het bedrag van de bestelling.

Kopen via overschrijvingsformulier

Kies dan voor de optie "Via het overschrijvingsformulier". Samen met uw bestelling ontvangt u dan een betaalformulier, waarmee u uw bestelling ineens, binnen 14 dagen, kunt betalen.

Betaling in 2 termijnen

U kunt er ook voor kiezen uw aankoop in 2 termijnen te betalen. U betaalt hiervoor geen rente of extra kosten. De eerste termijn moet binnen 14 dagen na factuurdatum worden betaald, de tweede termijn in de maand erna. U kunt hiervoor gebruik maken van de betaallink op onze website en betalen met kredietkaart, Paypal of via Bancontact. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf via internet te betalen of uw eigen overschrijvingsformulier te gebruiken.

Betaal op tijd en voorkom kosten

Heeft u gekozen voor betaling via een overschrijvingsformulier of voor betaling in 2 termijnen? Let er dan op dat u op tijd betaalt. Bij niet-betaling worden € 4,00 kosten per herinnering berekend vanaf de tweede herinnering.

5. Klachten

Natuurlijk doen wij er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Mocht u toch niet tevreden zijn over onze producten of diensten, dan kunt u dit melden aan onze klantenservice: service@meyer-mode.be. Wij zullen dan eerst in overleg met u proberen tot een goede oplossing te komen. U krijgt in ieder geval binnen de 5 werkdagen bericht binnen welke termijn wij u een voorstel tot oplossing zullen doen toekomen. Lukt het niet om tot overeenstemming te komen, dan kunt u uw geschil voorleggen aan BeCommerce via het adres: info@becommerce.be Er zal dan eerst naar een minnelijke schikking worden gezocht voordat een gerechtelijke procedure zal worden ingesteld.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk klachten aan te melden via het ODR- platform van de Europese Commissie. Dit ODR- platform is te vinden op: http://ec.europa.eu/odr.

Algemeen

Voor elk aanbod geldt: levering geschiedt zolang de voorraad strekt en uitsluitend aan in België woonachtige personen. Het principe op=op geldt nadrukkelijk voor artikelen die in het kader van een promoactie tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. Lichte afwijkingen in kleur, materiaal en vormgeving zijn mogelijk. Wijzigingen in het BTW-tarief kunnen doorgevoerd worden. Indien een bestelling niet kan worden uitgeleverd, zal de verkoopovereenkomst van rechtswege worden ontbonden (overeenkomstig Artikel 81 § 1 van de Wet betreffende de Handelspraktijken). Op de bestelling, de verkoop, de levering en de betaling van alle door Meyermode in haar catalogi of anderszins aangeboden artikelen zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Meyermode van toepassing. Kennelijke zet- en drukfouten binden Meyermode niet.

Bestelgegevens

Als u online bij ons bestelt, krijgt u direct nadat u tot koop bent overgegaan de bestelgegevens te zien. Deze kunt u desgewenst printen. U ontvangt tevens een bevestiging per mail van uw betselling. Hierin vindt u alle bestelgegevens zoals de door u bestelde artikelen, betaal- en levergevens terug. Ook vindt u hierin een link naar onze Algemene Voorwaarden.

Gegevensbeveiliging

De voor de verkoopafhandeling benodigde gegevens worden centraal in Duitsland opgeslagen en in het geval van de bestelafhandeling aan de aan ons verbonden ondernemingen en aan serviceondernemingen doorgegeven. Adresgegevens worden ook voor reclamedoeleinden benut, waarbij u het gebruik van uw gegevens ten alle tijde kunt herroepen. U beschikt over het recht op toegangs en een verbeteringsrecht betreffende uw gegevens in ons bestand, en een schraprecht uit ons bestand. Om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens tijdens het doorgeven via internet te waarborgen zetten wij bij alle formulieren de SSL-techniek in. Daarom komen er tijdens het internetbezoek bij de online-bestelafwikkeling "cookies" in beeld. In deze cookies wordt alleen technische en in geen geval persoonlijke informatie opgeslagen. Hier vindt u de lijst met onze cookie-partners. Kijk voor meer informatie over deze punten ook op onze pagina Gegevensbeveiliging.

BeCommerce

De website https://www.meyer-mode.be draagt het BeCommerce Label. Dit betekent dat onze website door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd wordt op het respecteren van de BeCommerce Label Code van het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV). Deze Code beschermt uw belangen als consument. U vindt meer informatie over de garanties van het BeCommerce Label op https://www.becommerce.be.

Toezichthoudende autoriteit

Algemene Directie Economische Inspectie
North Gate 3
Koning Albert II laan 16
1000 Brussel

Hier kunt u de Algemene Voorwaarden downloaden.

Colofon

Meyermode
Postbus 10220
2600 Berchem
Uitbreidingstraat 180/6A
2600 Berchem
Telefoonnummer: 070- 34.42.30 (€ 0,30/min)
E-mail: service@meyer-mode.be
Meyermode is onderdeel van Mail Order Finance GmbH
RPR Antwerpen: 441.129.281
BTW-nummer: BE 0451.129.281
Commerzbank.nr.: 179-6111231-61

01.08.2023


waiting...

Contact
070-344230(0,30 Cent/min) Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Overschrij- vingsformulier
 • Maand- termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bancontact
 • Nu betalen
UW VOORDELEN
 • Altijd de juiste maat
 • Perfecte pasvormen
 • Veilig betalen
 • Topprijzen
 • 14 dagen bedenktijd
VEILIG WINKELEN
 • Be Commerce
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
WIJ VERZENDEN MET
 • BPost
De btw is bij de vermelde prijzen inbegrepen. Verzendkosten € 5.99 per bestelling.