• De grote plus in plus-size mode | 42-66
 • Betaal met Bancontact
Altijd de beste acties |Meld u nu aan voor de nieuwsbrief >> *
Altijd de beste acties |Meld u nu aan voor de nieuwsbrief >> *

Ruilen en retourneren

Wij hopen natuurlijk dat uw bestelling voldoet aan uw verwachtingen. Als dit om welke reden dan ook niet het geval is, kunt u uw bestelling of een deel hiervan altijd retourneren. U mag artikelen binnen 14 dagen nadat u ze ontvangen heeft naar ons terugsturen. De kosten voor het terugsturen nemen wij voor onze rekening; hieraan zijn voor u dus geen kosten verbonden. Als u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel, kunt u ons dit telefonisch of per e-mail laten weten. Zie hiervoor onze contactpagina.
Conform het wettelijk herroepingsrecht mag u ons ook binnen 14 dagen na ontvangst eerst melden dat u uw bestelling wilt retourneren. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om uw bestelling of een deel daarvan daadwerkelijk terug te sturen

Artikelen terugsturen

Bij uw bestelling ontvangt u altijd een retoursticker. Deze sticker kleeft u over het oude adres op het retourpakket. Op die manier kunt u het pakket zonder kosten via een Bpost punt terugsturen. Heeft u geen retoursticker meer? Het retouradres is: Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel, Nederland. U kunt ook een nieuwe retoursticker aanvragen via de klantendienst.

Retouretiket

Klik hier om naar de DHL-portal te gaan.

Voorwaarden terugsturen

De artikelen die u terugstuurt moeten ongebruikt zijn; uiteraard mag u artikelen proberen en/ of passen zoals u dat in een winkel ook mag doen. Als u artikelen meer of langer heeft gebruikt, dan kunnen we u aansprakelijk stellen voor het waardeverlies dat hierdoor is ontstaan. Wij verzoeken u de artikelen bij voorkeur in de originele verpakking naar ons terug te sturen en graag de retourbon bij te voegen.

Terugbetalen

Als u uw bestelling al heeft betaald, betalen wij u zo snel mogelijk en in elk geval binnen 14 dagen na ontbinding van het koopcontract het volledige aankoopbedrag, inclusief standaard verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald. Indien artikelen tegen een toeslag voor speciaal transport of extra snelle levering zijn bezorgd, betalen wij deze kosten niet terug; deze kosten blijven voor uw rekening. Mochten wij uw artikel(en) nog niet hebben ontvangen, dan betalen wij u ook terug als u heeft aangetoond dat u uw bestelling heeft geretourneerd.
Mocht er sprake zijn van een betalingsachterstand, dan betalen wij niet terug. In dat geval verrekenen wij het terug te betalen bedrag met het openstaande saldo.

Wettelijk herroepingsrecht

Wij zijn verplicht u op het wettelijk herroepingsrecht te wijzen. Dit recht houdt in dat u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw bestelling zonder opgave van redenen mag herroepen. Als u onder vermelding van uw retourwens artikelen naar ons terugstuurt, maakt u hiermee gebruik van uw herroepingsrecht. U maakt ook gebruik van dit recht als u ons binnen 14 dagen na ontvangst van het laatste artikel van uw bestelling informeert dat u uw bestelling herroept. U kunt ons dit bij voorkeur schriftelijk of per e-mail laten weten. Onze adresgegevens zijn: Meyermode, Postbus 200, 2600 Berchem, e-mail: herroeping@meyer-mode.be.
U mag voor uw herroeping gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping. Conform art VI.53 WER gelden er wettelijke uitzonderingen op het herroepingsrecht. Meyermode hanteert echter geen uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit houdt dus in dat het herroepingsrecht bij Meyermode zonder uitzondering op alle artikelen die u bij ons koopt van toepassing is.

Wanneer u gekozen heeft voor betaling op krediet, dan wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als u gebruik maakt van het herroepingsrecht.

Voor al onze bestellingen geldt dat u een bedenktijd heeft van 14 dagen. Gedurende deze termijn kunt u een bestelling altijd zonder opgave van redenen herroepen. Uiteraard is het ook mogelijk een artikel te ruilen. De herroepingstermijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat u het bestelde artikel heeft ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen gaat deze termijn in op de dag nadat u het laatste artikel heeft ontvangen.
Conform art VI.WER gelden er wettelijke uitzonderingen op het herroepingsrecht. Meyermode hanteert echter geen uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit houdt dus in dat het herroepingsrecht bij Meyermode zonder uitzondering op alle artikelen die u bij ons koopt van toepassing is.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag een artikel alleen uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om het artikel te kunnen beoordelen. Dit houdt in dat u een artikel mag gebruiken zoals u dat ook in een winkel zou doen. Als u een artikel meer gebruikt dan is toegestaan, behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk te stellen voor de waardevermindering die hiervan het gevolg is.

UITOEFENING VAN HET HERROEPINGSRECHT
Bij elke bestelling ontvangt u een afleverings- en een retourbon. U maakt gebruik van uw herroepingsrecht als u het/ de artikel(en) met de retourbon naar ons terugstuurt.

U kunt uw bestelling ook herroepen door eerst gebruik te maken van het herroepingsformulier dat u ook in onze bestelbevestiging aantreft. U kunt dit formulier online sturen aan: herroeping@meyer-mode.be U kunt het formulier ook printen en per post sturen naar: Meyermode, Postbus 10220, 2600 Berchem.

Als u artikelen terugstuurt, verzoeken wij u indien mogelijk de originele verpakking te gebruiken. De verzend- en verpakkingskosten blijven voor uw rekening. De kosten voor de retourzending nemen wij voor onze rekening. Als u de gehele bestelling retourneert, brengen wij u geen verzendkosten in rekening.

Indien u de herroepen bestelling al heeft betaald, dan storten wij uw betaling binnen 14 dagen nadat u aangegeven heeft dat u uw bestelling wilt herroepen kosteloos terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u uw bestelling heeft betaald, tenzij u heeft ingestemd met een ander betaalmiddel. Hierbij geldt dat wij mogen wachten met terugbetalen tot het moment waarop u heeft aangetoond dat de artikelen zijn teruggezonden of tot het moment waarop wij de artikelen daadwerkelijk hebben ontvangen, naar gelang welk tijdstip eerst valt.


waiting...

Contact
070-344230(0,30 Cent/min) Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Overschrij- vingsformulier
 • Maand- termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bancontact
 • Nu betalen
UW VOORDELEN
 • Altijd de juiste maat
 • Perfecte pasvormen
 • Veilig betalen
 • Topprijzen
 • 14 dagen bedenktijd
VEILIG WINKELEN
 • Be Commerce
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
WIJ VERZENDEN MET
 • BPost
De btw is bij de vermelde prijzen inbegrepen. Verzendkosten € 5.99 per bestelling.