Rentenplus

Aanhef
.
.
Ja, ik wil graag per e-mail op de hoogte blijven van aanbiedingen, acties en trends van Meyermode (Postbus 1737, 3000 BS, Rotterdam). U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief via de link onderaan de nieuwsbrief.

Vul de onderstaande velden in en doe mee aan de winactie! Wij hebben uw gegevens nodig om de winnaar te informeren. Door het formulier op te sturen gaat u akkoord met de deelnamevoorwaarden.
 

*Verpflicht

DEELNAMEVOORWAARDEN ZOMERFEEST WINACTIE:

1. Meyermode stelt voor deze actie een wellnessweekend ter waarde van € 1.000,- (3 overnachtingen voor 2 personen) en 6 shoptegoedbonnen ter waarde van elk € 100,- beschikbaar. Contante uitbetaling van de prijzen is niet mogelijk. De prijzen worden verloot onder alle inzenders van het juiste antwoord op de. De prijzen worden toegekend middels verloting door een onpartijdige derde en zijn niet overdraagbaar. U hoeft uw prijs met niemand te delen.
2. De actie wordt gedurende de rest van het seizoen in op verschillende wijzen ingezet en afgebeeld en wordt in verschillende rondes gespeeld. De eerste ronde begint op 01-07-2019 en eindigt op 11-08-2019. De laatste ronde eindigt op 31-12-2019. Indien wij uw reactie na deze datum ontvangen, dan is uw kans op een prijs ongeldig. Meedoen kan met de bestelkaart, online en telefonisch. Online kunt u deelnemen op www.meyer-mode.be/nl/wellness. Geef bij een telefonische deelname het juiste antwoord op de prijsvraag door. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, of indien een winnaar niet reageert op bericht van de organisator, zal de prijs niet worden uitgekeerd aan degene die de prijs gewonnen heeft. In dat geval is K-Mail Order GmbH & Co. KG gerechtigd een andere winnaar te trekken aan wie de prijs zal toekomen conform de bepalingen van dit reglement. K-Mail Order GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor de opgave van verkeerde gegevens (telefoonnummer, e-mail- of huisadres) door de deelnemer, voor eventueel verloren gegane inzendingen en/of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of voor verlies van dergelijke gegevens.
3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet. Als u niet bestelt, kunt u uw bestelkaart met het aangekruiste antwoord op de prijsvraag insturen, het deelnameformulier online invullen of het juiste antwoord op de vraag telefonisch doorgeven.
4. Voor klachten over de prijsactie kunt u terecht bij Meyermode, Postbus 10220, 2600 Berchem.
5. De gewonnen prijzen worden door Meyermode uitgekeerd. De winnaars worden uiterlijk bekend gemaakt op 31-03-2020. De winnaars krijgen van Meyermode hierover schriftelijk bericht. De prijzen zullen uiterlijk op 30-04-2020 aan de winnaars worden uitgekeerd. Na 30-04-2020 kunt u de uitslag aanvragen bij Meyermode. U kunt dit doen via de post (Postbus 10220, 2600 Berchem) of door middel van een e-mail aan onze klantenservice (service@meyer-mode.be) onder vermelding van ‘Winactie Wellnessweekend’.
6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co. KG of dochterondernemingen, alsmede een ieder die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten.
7. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking aan publiciteit te weigeren. Indien een prijswinnaar meewerkt aan publiciteit zal Meyermode ter bescherming van de privacy zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van betrokkene.
8. Deelname vanaf 18 jaar.
9. De prijsactie is georganiseerd door K-Mail Order GmbH & Co. KG, Sachsenstrasse 23, 75177 Pforzheim, Duitsland ter promotie van het merk Meyermode. Door deelname aan de prijsactie gaat de deelnemer ermee akkoord, dat K-Mail Order GmbH & Co. KG de gegevens gedurende de duur van de prijsactie bewaart. Deelnemers kunnen hun toestemming te allen tijde herroepen. Persoonlijke gegevens van deelnemers worden niet doorgegeven aan derden.
10. Kennelijke druk- en zetfouten binden Meyermode niet.
11. Alle deelnemers stemmen in met bovengenoemde voorwaarden. U kunt niet tegen de uitslag in beroep gaan.

Wat is de naam van een bekende ontspanningstherapie uit India? 
 
A. Ayurvedische massage
B. Thalassotherapie
C. Tai Chic